Nogle helvedes karle og Ali Baba og hans fyrretyve røvere

I de sidste mange måneder har vi i medierne kunnet følge med i en voldelig konflikt mellem rockerbanden Hells Angels og en række indvandrerbander. Gadekrigen har indtil videre kostet flere menneskeliv og mange sårede, både blandt de implicerede og også blande mennesker, som ikke er med i disse kriminelle bander. Konflikten mellem rocker- og indvandrerbanderne handler om kontrollen med det lukrative narkomarked.

Så vidt så godt – eller rettere så skidt. Men nu er der sket det opsigtsvækkende, at Hells Angels har offentliggjort et såkaldt sjakal manifest , hvor de argumenterer for, at de i praksis kæmper en kamp på danskernes vegne mod utilpassede indvandrere, kaldet sjakaler, som er en alvorlig trussel mod det danske samfund. Sjakalerne skildres som overvejende arabere og muslimer, som hader danskere og kristendom, og som foragter frigjorte danske piger og er aggressive og voldelige mod uskyldige danskere. I samme manifest fremstilles Hells Angels rockerne som bikere, der helt uden grund dæmoniseres af politiet og medierne.

At der findes utilpassede unge med indvandrerbaggrund er et faktum, ligesom det også er et faktum, at der findes indvandrerbander, som excellerer i narkokriminalitet, vold mv. Det er et meget alvorligt problem, som det er af afgørende betydning, at integrationsmyndigheder, sociale myndigheder og politiet tager sig af.

Men hvem er nu den organisation, Hells Angels, som tilbyder sig som danskernes forsvarere mod disse indvandrerbander? Det er ikke en gruppe pæne unge og ældre danskere, der kun har interessen for Harley Davidson motorcykler til fælles, men en international organisation, som ifl. FBI årligt inkasserer mere end 1 mia USD på sin verdensomspændende narkohandel, prostitution, hvidvaskning af penge mv. Det er en organisation, hvis danske afdeling  (og underafdeling AK81), har mange medlemmer, som er dømt for mange tilfælde grov vold og narkohandel.

Mens realiteten er, at der er tale om en alvorlig voldelig konflikt mellem to kriminelle bande-grupperinger, forsøger den ene part, Hells Angelse, at forføre offentligheden til at tro, at der er tale om et opgør mellem kristne danskere og muslimske arabere.

Hvem hopper på den limpind? Det gør måske unge danskere fra miljøer beslægtet med rocker-miljøet, og melder sig ind i Hells Angels underafdelingen AK81. Det er alvorligt nok i sige selv, men noget tyder på, at også andre bevidst eller ubevidst hopper på limpinden.

Sjakal-manifestet lægger sig helt bevidst i kølvandet på den retorik mod muslimske indvandrere, som ekstreme grupper – inklusive ekstreme politiske grupper – i de senere år har anvendt. At en Dansk Folkeparti-politiker, Peter Skårup, der tilmed er formand for folketingets retsudvalg, udtaler, at mange danskere kan genkende Sjakal-manifestets beskrivelse af disse muslimske indvandrere (”DF rammer en tone hos danskerne”) kan ikke undre. Derimod er det foruroligende at, Søren Pind, en fremtrædende Venstre-politiker, også hopper på limpinden. På sin blog skriver Pind i et indlæg med overskriften ”Hvad nu hvis Jønke har ret? ”, at ”jeg gider ikke forholde mig til mellemregningerne. Jeg vil hellere forholde mig direkte til det beskrevne. Og alt i alt må jeg – desværre – sige, at beskrivelsen ikke er meget af vejen” og ”For det første er det djævelsk velskrevet. Der er en dyb appel i skrivelsen. Det er ikke underbegavede, simple mennesker, der har forfattet dette kampskrift. Men folk, der ved, hvad der rammer. Og hvordan. For det andet er det udtryk for myndighedernes totale fallit.”

Jeg er overbevist om, at der er stemmer at hente for Pind i at tage Hells Angels alvorlig og indgå i en dialog med dem om problemet med voldelige indvandrerbander. Både dem, der er nogle helvedes karle og nogle værre banditter, og Ali Baba og hans fyrretyve røvere skal naturligvis tages alvorligt, men som det, mange af dem i denne sammenhæng er, nemlig gemene kriminelle.

Christiansfeld, søndag, den 12. Juli 2009
Mogens S. Mogensen

For at læse mere om lignende og helt andre emner, besøg min website www.intercultural.dk

Reklamer
 1. #1 by Karen E. Hansen on 13. juli 2009 - 17:43

  ” At vi i 2009 skulle se rockere og mordere præsentere sig som samfundets beskyttere, det er forfærdende.”

  Sådan skriver Søren Pind, så vidt jeg kan læse, på sin blog. Han fortæller endda, at han har måttet præcisere ordlyden over for Ritzau.
  Det er “udtrykket for myndighedernes fallit”, der er emnet, og den skræmmende risiko for at almindelige mennesker i afmagt vil begynde at hyre private vagter – af rocker-typen!!!
  Fordi dette “Sjakal-manifest” – desværre- omtaler reelle problemer, og snedigt nok apellerer til denne følelse af afmagt blandt almindelige mennesker i København. (Jeg har ikke læst omtalte manifest, men tænker mig at det er ubehageligt, også i tonen.)

  Jeg hører ikke til Søren Pinds vælgere, eller særlige sympatisører – men er dine referencer til ham rimelige? Han taler afgjort ikke om dialog med Jønke i denne sammenhæng – men om afmagten hos de mennesker, der overfaldes eller får huset raseret. Det er jo også et spørgsmål om, hvor man bor.

  Fordømmelse af racisme bør vel gå begge veje, hvor den eksisterer. Så vidt jeg ved er det i orden at kalde Hell´s Angels for racister – men mange føler nok, at det samme kan, med modsat retning, siges om “Ali Babba” – det er bare ikke officielt tilladt!

 2. #2 by Mogens S. Mogensen on 13. juli 2009 - 18:08

  Det er ikke Søren Pinds holdning til indvandrerbander, som jeg i min blog går i rette med, men at Søren Pind overhovedet kan finde på, at inddrage en morddømt rocker som Jønke, der har forfattet Sjakal manifestet på vegne af Hells Angels, i debatten om, hvordan vi som samfund skal forholde os til en anden gruppe krimineller (som Hells Angels samtidig ligger i krig med). Derved kommer han – om han vil det eller ej – til indirekte at støtte og/eller legitimere Hells Angels, i stedet for som samfundets repræsentant på tinge at tage afstand fra denne gruppe kriminelle. Venlig hilsen Mogens

 3. #3 by Johannes on 16. juli 2009 - 00:13

  Mange danskere kan genkende Sjakal-manifestets beskrivelse af disse muslimske indvandrere. Det er vel sandt, ligegyldigt hvem der siger det. Fact is fact.

 4. #4 by Mogens S. Mogensen on 16. juli 2009 - 22:02

  Et af problemerne er, at man accepterer Hells Angels beskrivelse af indvandrerbanderne uden samtidig at tage afstand af deres beskrivelse af sig selv som uskyldige bikere. Venlig hilsen Mogens

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: