Må vi så være fri!

Kulturminister Carina Christensen udtaler om regeringens friby-ordning til Kristeligt Dagblad i dag: ”Jeg glæder mig over, at Odense nu som den første danske by kan blive et fristed for nogle af de modige mennesker, som ikke kan få lov til at leve i fred, blot fordi de gerne vil benytte sig af deres ytringsfrihed.” – Så er der måske alligevel håb for jægersoldaten og forfatteren Thomas Ratschack!

Med udgangspunkt i Piet Heins digt udsagn – ”Den, der kun tager spøg for spøg og alvor kun alvorligt, han og hun har fattet begge dele dårligt”- vil der på denne blog optræde lejlighedsvise korte glimt af alvorlig spøg og spøgefuld alvor!

Mogens S. Mogensen

22. september 2009

 1. #1 by Mark Pedersen on 25. september 2009 - 22:30

  Jeg gentager: At udleverer hemmelige oplysninger som kan bruges mod danske soldater af fjenden i kampsituationer har ikke overhovedet med “ytringsfrihed” at gøre.

  Og dybest set ved du det vel også godt? Så hvorfor den forstillelse? Er du blevet så hooked på at sympatisere med muslimer, og imod Danmark*, at du vil smide materiale der sætter danske soldaters liv på spil i samme kategori som bøger/tegninger som muslimer ikke kan lide?

  *Læg dog venligst mærke til at jeg ikke sætter lighedstegn mellem disse to!

 2. #2 by Mogens S. Mogensen on 26. september 2009 - 11:16

  Kære Mark
  Klap lige hesten og ihukom Piet Heins ord om alvor og spøg…. Men må man spøge med lovovertrædelser, der truer landets sikkerhed? Igen, lad os i fællesskab lige klappe hesten: Thomas Ratschack er endnu ikke dømt for noget som helst.
  Venlig hilsen
  Mogens

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: