Skideballe til Langballe?

Medlem af folketinget for Dansk Folkeparti Jesper Langballe er ikke blevet blød i …  koderne. Langballe har heller ikke som visse andre politikere slået brecher i VOK-samarbejdet ved at lade sig lokke til at tage afstand fra andre DF’er, der har bakket op om Lars Hedegårds bandbulle mod muslimer.

Tværtimod, kan man forstå på Langballe i et indlæg i Berlingske Tidende i dag, har han undgået dette svigt ved at udvise stædighed og integritet og bakker derfor helt og fuldt op om Lars Hedegårds rabiate og grænseoverskridende udtalelser ”Selvfølgelig skulle Lars Hedegaard ikke harve sagt, at der er muslimske fædre, der voldtager deres døtre, når sandheden i stedet synes at være, at de nøjes med at slå døtrene ihjel (de såkaldte æresdrab) – og i øvrigt vender det blinde øje til onklers voldtægt”. Såvidt denne hædersmand, der er en af Dansk Folkepartis betroede talsmænd.

”Hvad er sandhed?” spurgte Pilatus. If. Langballe synes sandheden at være, at der er muslimske mænd, der er mordere og incestforbrydere. Der er ingen tvivl om, at mord og incest er blevet begået af muslimske mænd, lige som der heller ikke er tvivl om at mord og incest er blevet begået af kristne mænd. Ja, statistisk set er det sandsynligt, at ca. hver tiende mord og incestforbrydelse i Danmark begås af en af Dansk Folkepartis vælgere. Der er sikkert muslimske miljøer, hvor man dækker over hinanden i forbindelse med incest, lige som der sikkert er andre danske miljøer, hvor det forekommer, sikkert også miljøer, der omfatter DF-tilhængere.

Men berettiger det til, at man går til pressen og skriver, at kristne mænd slår deres børn ihjel og begår eller ser igennem fingre med incest mod deres døtre? Eller berettiger det til at antyde, at  DF-tilhængere er mordere og incestforbrydere?

Det er ikke sikkert at det efter gældende lov er ulovligt at  udtale sig, som Lars Hedegaard og med ham Jesper Langballe gør, men det er i modstrid med de værdier, som vi bygger det danske samfund på.

Det er vel muligt, at de øvrige 178 folketingspolitikeres eventuelle afstandtagen fra Langballes udtalelser ville slå en breche i VOK-samarbejdet, men hvis de tier, bidrager de ikke bare til at svække respekten for det ophøjede ting, men også til at erodere værdigrundlaget for det danske samfund. Derfor ser jeg frem til, at folketingsmedlemmer fra alle partier giver Langballe en skideballe.

Christiansfeld, lørdag, den 23. Januar 2010
Mogens S. Mogensen

For at læse mere om lignende og helt andre emner, besøg min website www.intercultural.dk

Reklamer

,

 1. #1 by Anne Albinus on 23. januar 2010 - 10:53

  Hej Mogens,
  Jeg forstår stadig ikke, at aviserne giver spalteplads til de kristne fætre. Søren Krarup skrev i mandags en hel side i JP om den stakkels Lars Hedegaard, der havde fået ødelagt sin julefred. Begge fætre bebrejder mange, at de ikke læser værker om muslimer. Kunne det tænkes, at det forholder sig omvendt? Billedet af muslimer er som en mosaik, de er forskellige mennesker. Jeg har beskæftiget mig med islam i 30 år og boet i flere år i lande med flere hundrede tusinde muslimer. Jeg kan ikke forstå, hvorfor muslimer skal stigmatiseres, som de bliver med de kristne fætres og Lars Hedegaards udtalelser.
  Venlig hilsen,
  Anne Albinus

 2. #2 by Mogens S. Mogensen on 23. januar 2010 - 11:26

  @Anne Albinus: Jeg deler helt og fuldt din manglede forståelse for, at aviserne giver spalteplads til folk som fætrene. Jeg tvivler ikke på, at fætrene og Hedegaard har læst bøger om muslimer og islam (men hvilke bøger?!), men jeg tvivler på, at de – som du – har mødt levende muslimer i al deres mangfoldighed. – Noget tyder på, at selv Pia Kjærsgaard er på vej med en afstandtagen fra Langballe – hun skal jo sikre partiets duelighed som støtteparti for regeringen.
  Venlig hilsen
  Mogens

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: